Om Biotechnics Danmark A/S


Hvem vi er

Biotechnics Danmark A/S er en Nordisk virksomhed, der blev grundlagt tilbage i 2009 med hovedkontor lige nord for København, i Hørsholm.

Vores formål er at levere patientafskærmning og service til Regionernes hospitaler og sygehuse. Det gør vi ved at være innovative med de bedste og mest gennemtestet produkter på markedet. Vi beskæftiger i dag 13 medarbejdere rundt om i Norden og markedsfører vores produkter i 5 lande.

 

Vores branche er dynamisk. Den forståelse af de Regioner og kommuner vi arbejder sammen med, bliver bedre dag for dag. Dette er en konstant påmindelse om, at det, der har bragt os derhen, hvor vi er i dag, ikke nødvendigvis er det, der vil give os succes i fremtiden.

 

Som arbejdsgiver anerkender vi behovet for at eksperimentere og stræbe efter mangfoldighed og inklusion for at kunne træffe bedre beslutninger ved at sikre, at flere forskellige perspektiver tages i betragtning.

 

Er du interesseret i en karriere hos os?

Vi tror på en kultur, hvor vi hele tiden udfordrer os selv til at hæve barren for innovation – at tænke større og stræbe efter at være agile for hurtigt at tilpasse os den verden, der er i konstant forandring. Vi viger aldrig tilbage for muligheder - vi griber dem.


Bestyrelsen

Administration

Serviceteam

BIOTECHNICS DANMARK A/S


Axel Heides Vej 2
Dk-2970 Hørsholm

CVR-nr. 29822034


Kundeservice: (+45) 70 77 78 80


Biotechnics Europe Ltd 


Linton Business Park
Aberdeenshire

Skotland UK


EAN-nr.5797200090157

SWIFT kodeDABADKKK

IBAN-nr.DK6430000013127980


 
 
 
 


En arbejdsplads fuld af muligheder


Biotechnics Danmark A/S er en ansvarlig, etisk og bæredygtig virksomhed.

Dette kommer bl.a. til udtryk i vores politikker, produktion samt vores kontakt og ledelse.


Vi samarbejder proaktivt med leverandører for at reducere miljøpåvirkningen i hele vores forsyningskæde, reducere CO2-emissionen fra alle vores aktiviteter, samt transport.


Som virksomhed stræber vi efter at opnå bæredygtig udvikling ved at tage hensyn til miljøet i alle stadier af vores virksomhed og produktion af vores produkter. 


Som individer stræber vi efter at være miljøbevidste i vores handlinger og sikrer, at social ansvarlighed ligger til grund for alt, hvad vi gør.


Har du spørgsmål til vores produktkategorier inden for sengeforhæng, hospitalsgardiner eller desinfektionsløsninger så kontakt os endelig.