Om Biotechnics Danmark A/S


I anerkendelse af de udfordringer, som sundhedsvæsenet står over for, samarbejder vi med dem og de regulatoriske myndigheder, så dem, der har behov for det, kan få adgang til vores produker.


Vi agerer professionelt, etisk og i overensstemmelse med reglerne. Biotechnics Danmark A/S blev grundlagt i 1995 og blev grundlagt for at skabe en række miljøvenlige produkter, der ville udfordre den måde, folk tænker på når det gælder rengøring og desinfektion generelt.

 

Som virksomhed er vi forpligtet til løbende at udvikle og levere de bedst mulige produkter, der bruger den mindst mulige mængde farlige kemikalier. Det er denne forpligtelse over for effektive, miljøvenlige produkter, der førte til oprettelsen af vores produkt sortiement.

 

Vores hospitals sengeforhæng er i en særklasse. Vi levere i dag vores sengeforhæng til de fleste sengeafsnit og ambulatorier i både Danmark og i Norden.

Biotechnics Danmark A/S bidrager til lokalsamfundet. Vi ønsker at være en arbejdsplads hvor vores medarbejdere trives og mangfoldighed, rummelighed samt miljømæssige hensyn vægtes højt. Vi består i dag af vores administration i Nivå, ligesom vi har locationer i både Sverige og Norge.


Testet i overensstemmelse med følgende internationale standarder:

 

Bakteriostatisk og sporistisk test

 

Bakteriostatisk og sporistatisk betyder, at forhænget er i stand til at hæmme vækst og reproduktion af bakterier og sporer. De internationale standarder for bakteriostatiske og sporistatiske stoffer er  AATCC 147  og  CG 147 . Disse tests er kvalitative tests, dvs. de vurderer stoffets antimikrobielle egenskaber.


BIOTECHNICS DANMARK A/S


Axel Heides Vej 2
Dk-2970 Hørsholm


Kundeservice: +45 70 777 880
CVR-nr. 29822034

 
 
 
 

Biotechnics Danmark A/S er en ansvarlig, etisk og bæredygtig virksomhed. Dette kommer bl.a. til udtryk i vores politikker, produktion samt vores daglige kontakt og ledelse. 


Som virksomhed stræber vi efter at opnå bæredygtig udvikling ved at tage hensyn til miljøet i alle stadier af vores virksomhed og produktion af vores produkter. 


Som individer stræber vi efter at være miljøbevidste i vores handlinger og sikrer, at social ansvarlighed ligger til grund for alt, hvad vi gør.


Har du spørgsmål til vores produktkategorier inden for sengeforhæng, hospitalsgardiner eller desinfektionsløsninger så kontakt os endelig.